Shopping

Minggu pertama aku sudah menghabiskan duit dengan membaeli apa yang aku mahu.. Novel sudah semestinya.. Ketika cuti aku sangat kempunan nak dapatkan notebook baru, namun sangat sayangkan laptop yang dibeli menggunakan duit poket UIA ni... Rasa selagi dia mampu berkhidmat untuk aku, aku nak gunakan.. mungkin hanya perlu ditambah RAM dan sedikit modify... Hm, aku bila rasa nak beli kena terus beli, lepas tu dah hilang feel pulak... :)

Memang aku berhabisan hari ini.. Beli buku + majalah sahaja dah Rm80 ringgit lebih... then, beli itu ini-itu ini dah berjumlah... Duit PTPTN aku secara automatik dah tinggal separuh.. dan macam sem lepas aku peruntukkan seratus untuk beli buku secara online.. hehe... memang puas walupun berhabis.. Bila duit dah kering aku akan duduk diam-diam-diam...

Titik penat sudah bershopping seorang diri hari ini. Keluar ketika jam baru pukul 9, sampai uia ketika orang nak solat Jumaat...

Alhamdulillah..

titik.

jamilahcakapsikit: kalaulah ayah tahu apa anak dia buat dengan duit tu, apa agaknya ayah kata? Aku dah beli kamera digital yang kedua. Kali ni murah sahaja,, huhu...

Comments

azman said…
kalau nak beli barang yang macam-macam kenalah cari duit sampingan..

cuba lihat ini http://bit.ly/9K4zUu

ok. selamat mencuba..

Popular posts from this blog

Aku, Dia, Beliau dan Soalan-soalan

Jom Belajar Nusus

Cerpen: Kembali Bertaut