~Final Result~

Pagi tadi sekadar suka-suka nak buka my iium, nak tahu result dah key in ke blum.. alih-alih tengok result dah ada..

hehehe..

Alhamdulillah, walau apa yang aku dapat sekalipun, itulah usahaku selama short sem yang mana aku hanya ambik 1 subjek je.. agaklah belajar satu subjek je dalam masa satu setengah bulan.. orang lain ambik dua tiga..

Lagi dua tiga hari akan kembali ke UIAM teruskan perjalanan yang belum tamat.. Aku dah tekad tak nak ambik minor.. sebab nak ambik major ni pun dah sampai 2013... biasalah...

Kalau orang lain mula dengan result 3.0 ke atas, aku hanya mula dengan 2.0 ke atas... Alhamdulillah, bukan senang nak menapak naik tangga sebab nak menggelungsur turun tu macam sennag je..

hehe..

oklah.. semoga semua najah dengan result gempak. Apa kita usaha itu Allah bagi.. No more tears.

Comments

jamilah said…
Kawang3x... Kita dapat setaraf dengan usaha kita je.. hehe.

Popular posts from this blog

Aku, Dia, Beliau dan Soalan-soalan

Jom Belajar Nusus

Cerpen: Kembali Bertaut