15 August 2010

Random Rant 7

 Tarikh Terfikir: 15-08-2010
Masa: 1904
Lokasi kejadian: dalam fikiran

kenapa ye aku suka blogging? sebab aku boleh tulis apa aku nak tulis tak kiralah betul atau tak. Aku main hentam nak post berapa entri sehati. Nak cuti berapa lama.. ikut suka hati aku.

Aku suka tulis blog sebab aku suka baca tulisan orang. Tulisan yang boleh buat aku senyum, aku sedih, aku ketawa, aku ceria.. Aku suka baca blog orang lain.. Aku tahu benda aku tak tahu.. Tapi aku suka baca blog yang guna bahasa bersopan... tak best baca blog yang ada bahasa kesat walaupun aku baca, tapi aku sangat takut terpengaruh dengan penulisan begitu.. Aku layan je sebanarnya..

Bib ajar aku kenal blogger luar negara. Sebelum ini aku layan blogger tempatan je. Sekarang dah international le kiranya...

Umairah Shafei ajar aku baca blog langit Ilahi. Dulu, aku tak kenal pun sapa dia.. Lani, suma buku dia aku simpan.

Azimah Rupilen ada saham kenalkan aku dengan Azmah Nordin. Siapkan satu manuskrip kemudian aku senyap...

Titik

Saja nak conteng sambil tunggu buka puasa...

Aku sangat gembira hari ini.d


. :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :)

No comments: